«Розминку від чемпіона» провів чемпіон України з бойового самбо

 03.12.2015
Рівненська область

Після тривалої перерви участь в обласному спортивно-масовому заході «Розминка від чемпіона» відновив Майстер спорту України міжнародного класу з бойового самбо, чемпіон України, призер чемпіонатів Європи та світу Вадим Бурчак. 2 грудня 2015 року він завітав на урок фізкультури до школярів села Морозівка Корецького району.

Сам спортсмен ще перебуває під враженнями від участі у чемпіонаті світу з бойового самбо, що проходив нещодавно у Касабланці (Марокко). Тут він виборов бронзову медаль у ваговій категорії до 74 кілограмів. Тож, Вадим мав чим поділитися з дітьми. Хоча й крім цього у двадцятирічного студента Національного університету водного господарства та природокористування

чимало вагомих спортивних досягнень, про що свідчать численні нагороди.

Розповіді Вадима про його заняття бойовим самбо учні слухали з неабияким інтересом. Молодші школярі не приховували свого захоплення, роздивляючись та приміряючи медалі спортсмена. Старшокласники дивилися на нього зі стриманою заздрістю. Адже цей хлопець мало чим вирізняється серед них, а вже має стільки здобутків. Проте, спільну мову вони знайшли швидко. Вадим охоче відповідав на численні запитання учнів. А найбільш активним учасникам фізкультурно-спортивного життя школи він вручив призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області зі своїми автографами.

З учнями, у яких за розкладом був урок фізкультури, спортсмен провів інтенсивну розминку. Потім йому довелося ще довго роздавати автографи та фотографуватися з школярами та їх педагогами.