«Рух заради здоров’я» пройшов в геріатричному пансіонаті

 18.07.2016
Рівненська область

Спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» завітала до комунального закладу «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради, що в селі Боянівка Рівненського району.

Захід проводиться з ініціативи департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації та за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і Відділення НОК України в Рівненській області.

В закладі регулярно проводиться спартакіада «Рух заради здоров’я», а в попередні роки тут навіть проводився фінал спартакіади, де місцеві підопічні продемонстрували дуже хороші результати.

Окрім цього, в закладі функціонує шахово-шашковий гурток, організовуються уроки художньої самодіяльності, підопічні мають можливість навчитися вишивати, в'язати та малювати. Гордістю закладу є ансамбль народної пісні «Ранкова роса», котрий є постійним учасником різних конкурсів та урочистостей, як в закладі, так і за його межами.

Цього разу підопічні дуже тепло зустріли гостей, котрі привезли для них спеціально підготовлену програму естафет, і вмить заходилися допомагати облаштовувати спортивний майданчик. В змаганнях брали участь лише жінки, тому запеклої боротьби між ними не було, натомість всі вони підтримували один одного і щиро раділи успіхам своїх подруг. Кожна з учасниць на швидкість проходила дистанцію, вправляючись з таким спортивним інвентарем, як: футбольні, фітбольні, баскетбольні м’ячі, флорбольні ключки тощо.

Після завершення останньої естафети відбулося урочисте вручення дипломів Відділення НОК України в Рівненській області та солодких подарунків від керівництва закладу, під час якого до своїх підопічних звернувся директор комунального закладу «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради Василь Дрозд. Він відзначив найспортивніших учасників заходу і побажав їм міцного здоров’я і подальших успіхів як на спортивному майданчику, так і за його межами.