«Рух заради здоров’я» у Острозі

 13.06.2019
Рівненська область

Комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради є незмінним учасником спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я».

В Рівненській області такі змагання відбуваються з ініціативи департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА та комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Адміністрація закладів заздалегідь готується до проведення змагань, формує команди з підопічних, які згодом й визначають з-поміж себе найспортивніших.

В цьому сезоні організатори дещо змінили програму естафет. Основним завданням  учасників було максимально проявити своє вміння вправлятися з не складним, але різноманітним спортивним інвентарем. Це були як м’ячі для різних ігрових видів спорту, так і фризбі, гімнастичні обручі та багато іншого.

Слід відзначити, що всі учасники не тільки впорались з поставленими перед ними завданнями, але й отримали масу позитивних емоцій. Атмосфера свята панувала і серед вболівальників.

Традиційно, після закінчення заходу всі учасники були відзначені нагородами та подарунками.