«Рух заради здоров’я» в Мирогощі

 24.06.2019
Рівненська область

На Рівненщині триває спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення «Рух заради здоров’я», яка пройшла у Мирогощанському дитячому будинку-інтернату.

Підопічними цього закладу здебільшого є інваліди дитинства з вродженими вадами розвитку, котрі залишаються тут навіть коли перестають бути дітьми. Більшість з них вже раніше залучалися до заходів, які проводили комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області, тому з неабиякою радістю зустріли гостей.

Перед початком змагань, з вітальним словом перед підопічними виступили організатори змагань. Гості побажали всім присутнім міцного здоров’я, спортивного азарту та успіхів.

Учасникам була запропонована оновлена програма естафет, в ході якої вони наввипередки бігали вправляючись з різноманітним спортивним інвентарем.

Після завершення заходу, всі учасники були нагородженні дипломами Відділення НОК України в Рівненській області та солодкими подарунками від керівництва комунального закладу «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат» Рівненської обласної ради.