«Рух заради здоров’я» в Олександрії

 14.07.2016
Рівненська область

В рамках проведення спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я», працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», завітали до комунального закладу «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів».

Такий захід покликаний залучити підопічних до активного проведення дозвілля, заохотити різних за віком людей до занять фізичною культурою і продемонструвати що спорт і здоровий спосіб життя це чудово.

Перед початком заходу з вітальним словом виступила директор Рівненського обласного центру комплексної реабілітації інвалідів Оксана Кравчук. Вона розповіла про попередні спортивно-масові заходи, які були проведені в закладі спільними зусиллями департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, після чого побажала підопічним міцного здоров’я, успіхів і подальшого професійного зростання.

Після завершення урочистої частини, всім учасникам заходу було запропоновано позмагатися в ряді цікавих конкурсів з використанням різноманітного спортивного інвентарю. Всі вони викладалися на повну і попри товариський дух змагань, на спортивному майданчику точилася дуже принципова боротьба. Глядачі оплесками і скандуваннями підтримували своїх товаришів, що створило атмосферу братерства і підтримки. Переможцями стали всі без виключення, тому засмучених чи незадоволених своїм результатом не було.

Завершилися змагання спільним фото і врученням призів від керівництва закладу всім учасникам естафет.