«Рух заради здоров’я» в селі Урвенна

 26.06.2019
Рівненська область

В комунальному закладі «Урвенський психоневрологічний інтернат»  відбувся черговий етап спартакіади «Рух заради здоров’я».

Головною метою заходу є залучення підопічних до проведення активного дозвілля, пропагування ідеї здорового способу життя та заохочення людей різних вікових категорій до регулярних занять оздоровчою фізичною культурою.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підготували для учасників заходу спортивні естафети, котрі були покликані заохотити до фізичних вправ, але при цьому зробити проведення спортивно-масового заходу максимально безпечним.

Всім учасникам було запропоновано позмагатися в конкурсах: «Флорбол», «Футбол», «Баскетбол», «Фризбі», «Теніс» та «Фітбол». Швидко організувавшись, підопічні миттю взялися за проходження естафет і на майданчику розгорнулася справжня спортивна баталія, тріумфувати в якій змогли тільки найкращі, але дух спортивної боротьби і азарту відчули всі.

Сама можливість взяти участь у подібному заході вже є перемогою для більшості її учасників. Тому переможцями були всі.

По завершенню конкурсів відбулося урочисте нагородження, під час якого кожен учасник заходу отримав солодкі подарунки від організаторів.

Наступний тур спартакіади відбудеться в КЗ «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.