Санаторій «Горинь» прийняв у себе черговий тур «Олімпійського літа»

 25.08.2016
Рівненська область

Свого часу профспілкове підприємство санаторій «Горинь», що в смт Степань Сарненського району, було одним з найвідоміших закладів оздоровлення на всій території Радянського Союзу. Унікальність закладу в його неповторних торф’яних грязях та мінеральних хлориднокарбонатно-натрієвих водах.

Керівництво санаторію регулярно проводить для відпочиваючих різноманітні спортивні заходи, туристичні та краєзнавчі походи, організовують козацькі забави, вечори знайомств, «Веселі старти», «Свято Нептуна», змагання «Нумо, дівчата!» та «Нумо, хлопці!».

Після таких активних форм відпочинку малеча регулярно залучається до оздоровлення лікувальною фізичною культурою, масажем, фіто - та озокеритотерапією.

Таке активне життя санаторію доповнюють і працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», котрі цього разу завітали до дітей з програмою спортивних конкурсів та естафет, які вони проводять в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Перед початком змагань діти прослухали інструктаж з техніки безпеки, ознайомилися з правилами проходження дистанцій і швиденько розділилися на команди. Для значної кількості дітей програма заходу була частково знайомою, бо в попередні роки вони вже брали участь в заходах «Олімпійського літа».

До кожної команди входили діти різних вікових категорій, тому старші завжди допомагали меншим і кожна команда з легкістю виконувала поставлені завдання. Однак, призові загальнокомандні місця після п’яти естафет розподілилися так, що на третє місце п’єдесталу перемоги здійнялася команда «Лимони», другим став колектив «Найк», а тріумфували «Живчики».

В індивідуальних конкурсах дві перемоги у вправах «Володар м’яча» та «Кільця», здобув Богутський Костянтин, Боярська Вікторія перемогла у вправі зі скакалкою, а Меліщук Олена найкраще впоралася з обертанням обручу на талії.

Після підбивання підсумків змагань відбулося урочисте нагородження, в ході якого переможці та призери отримали дипломи і призи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.