Сарненщину відзначили за досягнення у спорті

 18.11.2016
Рівненська область

Традиційно Сарненщина є одним з найбільш спортивних регіонів Рівненської області. Тут регулярно проводяться заходи, що направлені на популяризацію фізичної культури і спорту. Зокрема, історично-патріотичні заходи «Козацькі забави», «Веселі старти», дні фізичної культури, змагання з дворового футболу, в якому до речі місцеві юнаки минулого року стали чемпіонами України, та багато інших.

За підсумками 2016 року Сарненщина також була представлена до спортивних нагород. Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до відділу освіти, молоді та спорту Сарненської РДА. Тут вони вручили нагороди в.о. завідувача сектору молоді і спорту відділу освіти молоді і спорту Сарненської РДА Віктору Михайлицькому за:

 

- І місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області.

- І місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах «Спорт для всіх у парках і скверах» у Рівненській області.

- ІІІ місце в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

- ІІІ місце в обласному фестивалі з велоспорту «Велодень» для всіх верств населення в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна».