Сарненський район – беззаперечний лідер у Всесвітньому дні ходьби

 01.11.2019
Рівненська область

У перші вихідні жовтня мільйони учасників різного віку і фізичної підготовки виходять на вулиці своїх міст, щоб продемонструвати, що активне життя доступне кожному, незалежно від статі та віку.

Не була осторонь цих подій і Рівненщина. Заходи відбувалися одночасно на центральних площах, вулицях, парках та стадіонах. Формат проведення вибирали самі організатори. Це міг бути командний квест, просто піший масовий похід чи виконання індивідуальних завдань. Кращим визнавався той населений пункт, у якому було найбільше учасників у відсотковому співвідношенні до загальної кількості жителів.

Комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, який є ініціатором проведення Всесвітнього дня ходьби в Рівненській області, підведено підсумки та визначено переможців.

 Цього року беззаперечним лідером став Сарненський район, де до Дня ходьби долучились учасники з 21-го загальноосвітнього навчального закладу, а це – понад 4000 школярів та їх наставників! Тому трійка переможців сформувалась таким чином:

І місце – громада с. Вири Сарненського району;

ІІ місце – громада с. Тайкури Рівненського району;

ІІІ місце – громада м. Острог.

Всі вони отримають пам’ятні дипломи та кубки, а також спортивні призи від співорганізатора заходу – Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.