Сарненський район нагородили спортивними відзнаками

 10.10.2017
Рівненська область

З року в рік на Рівненщині проводяться заочні спортивно-масові заходи, які організовують комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Участь в них беруть міста та райони області, а віднедавна і об’єднані територіальні громади. Високі показники щорічно демонструє в таких змаганнях Сарненський район. До прикладу, минулого року, він здобув призові місця в трьох подібних заходах. Цьогоріч їм вдалося увійти до першої трійки одразу сім разів.

З цієї нагоди в Сарненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 було організовано і проведено спортивне свято. Під час нього організатори вручили здобуті районом кубки та призи заступнику голови райдержадміністрації Наталії Параниці та виконуючому обов’язки завідувача сектору молоді і спорту відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Віктору Михайлицькому. Загалом Сарненщина стала першою в фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня молоді, Дня Незалежності України та в «Олімпійському літі». Срібні нагороди район здобув у змаганнях до Дня фізичної культури та спорту України і в «Школі плавання», а бронзу у заходах до Дня Європи і фестивалі «Здорова молодь – здорова нація».

Після нагородження свято продовжилося в форматі фестивалю здорового способу життя. Під час командних естафет діти вправляючись з різноманітним спортивним інвентарем, на швидкість, проходили спеціально встановлені дистанції. Найкраще впоратися з цим зумів колектив «Ураган», який в загальному підсумку посів перше місце. По завершенню всі команди, які брали участь у змаганнях, були відзначені призами і сувенірами, відповідно до здобутого місця.