Щедрий вівторок у тучинській школі-інтернат пройшов по-спортивному

 04.12.2019
Рівненська область

Третього грудня добра побільшає! Бо саме в цю дату проходить Всеукраїнський день добрих справ. Giving Tuesday – всесвітній рух, і минулого року Україна долучилася до нього офіційно.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради теж не були осторонь. Вони завітали сьогодні з оновленою спортивною програмою до учнів комунального закладу «Тучинська спеціальна школа І-ІІ ступенів». Такі зустрічі можна назвати традиційними, оскільки вже понад десять років в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!»  КЗ«ОЦФЗН «Спорт для всіх» проводить для вихованців спеціальних закладів цікаве і активне дозвілля.

Було очевидно, що й діти з нетерпінням чекали змагань. Після короткого ознайомлення з умовами проходження естафет, шість команд-учасниць перейшли до стартів, намагаючись показати всю свою швидкість і спритність у шести спортивних естафетах.

Підтримка чисельних вболівальників, цікаві та динамічні конкурси, різноманітний яскравий інвентар – створювали справжню святкову спортивну атмосферу!

Досхочу набігавшись, на дітей чекало нагородження. На згадку про Всеукраїнський день добрих справ та для подальших тренувань з волейболу діти отримали від організаторів м’яч. А далі – відзначили беззаперечного переможця змагань. Ним стала команда «Динамо». Крім того, були відзначені переможці конкурсу малюнка на спортивну тематику, що напередодні проходив у школі. На завершення заходу всі учасники отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області. Отож, добрих справ та щасливих дітей сьогодні стало більше!