Шукали третього зайвого в інтелектуальному конкурсі

 14.08.2020
Рівненська область

Перевірити свої знання про відомих спортсменів України та світу, Олімпійські ігри, змагання з різних видів спорту та ще багато іншого цього тижня мали можливість учасники чергового туру інтелектуального конкурсу «СпортЕрудит.Бліц». Його проведення на Рівненщині в період карантину започаткував комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області.

У цьому турі завданням учасників було у кожній із 40 груп слів спортивної тематики, визначити одне «зайве»,що не поєднує йогоза певними критеріями з іншими словами у групі. Слід відзначити досить високу активність учасників, адже конкурсохопивдвохтисячну фейсбучну аудиторію.

Отож, за підсумками інтелектуального конкурсу «СпортЕрудит.Бліц»найкращі результати сьогодні показали: Колтаков Миколата СамсонюкОлександр (м. Рівне), Лисанець Василь (Березнівський р-н, с. Бистричі), Мельник Михайло (Сарненский р-н, с. Карасин), Гук Віктор (м. Радивилів), Костюкевич Віталій  (Дубровицький р-н с. Великі Озера),Михайлицькі Ірина та Віктор (м. Сарни), Гучок Андрій (Здолбунівський р-н, с. Дермань Друга)та Сусід Сергій (Сарненский р-н, с.Карпилівка).

Як виявилось, це завдання для учасників стало одним із непростих! Адже сьогодні на 100% правильні відповіді не надіслав жоден з учасників. Відповідно до умов конкурсу перемогу здобуває той учасник, котрий здійснив найбільшу кількість правильних виключень.

Отож, інтелектуальним спортивним лідером цього тижня стає український спортсмен, спортивний журналіст, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Колтаков Микола! Вітаємо переможця та всіх учасників!

Сподіваємось, що наступний 8 тур, старт якого відбудеться 20 серпня, буде ще більш захоплюючим.