Сільській громаді - «бронзу» за участь у «Дні ходьби», школярам – нові старти

 19.11.2015
Рівненська область

«Спорт для всіх» Рівненщини продовжує практику вручення нагород громадам населених пунктів, які найбільше відзначилися у всеукраїнських та обласних фізкультурно-спортивних масових заходах, поєднуючи це із залученням місцевих школярів до нових стартів. Днями його працівники навідалися у школу села Корост Сарненського району, громада якого стала «бронзовим» призером у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «TAFISA» з нагоди Всесвітнього дня ходьби в Рівненській області.

Кубок та диплом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а також призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області отримала від імені сільської громади директор школи Віра Михайлова. Учні, що після уроків зібралися з цієї нагоди у шкільному спортзалі, супроводжували церемонію нагородження бурхливими оваціями. Адже вони теж брали участь у «Дні ходьби» і саме завдяки їх активності громада села стала призером цього заходу.

Підбадьорені визнанням їх недавніх заслуг школярі охоче взяли участь у стартах спортивних естафет, запропонованих їм працівниками «Спорту для всіх» Рівненщини в межах фестивалю здорового способу життя. Готовність змагатися виявили учні середніх класів. Вони сформували 6 команд по 10 учасників кожна. Незабаром у спортзалі вирувало напружене суперництво. Діти завзято демонстрували свою вправність у володінні різноманітними м’ячами. Безкомпромісна боротьба тривала до останнього фінішу. Врешті, переможцем стала команда «Темп». Друге місце вибороли хлопці та дівчата, які оголосили себе «Спортсменами». Третій приз дістався команді «Колос».

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Всі учасники заходу отримали пам’ятні сувеніри.