Софтболістка Діана Вашай у «Розминці від чемпіона»

 05.10.2019
Рівненська область

3 жовтня у Висоцьку відбувся «Розминка від чемпіона» у загальноосвітній школі та Жаденський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа - дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району.

Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до участі в цьому заході долучилась успішна спортсменка області, майстер спорту України з софтболу, чемпіонка України, володарка Кубку України, гравець команди «Західний вогонь» Діана Вашай. Школярі одразу двох освітніх закладів мали нагоду не тільки познайомитись з молодою спортсменкою, а й досить активно та пізнавально провести час.

Для більшості дітей це було перше знайомством із софтболом, як різновидом бейсболу і з правилами гри у цьому виді спорту. Діана розповіла ще й про свої індивідуальні досягнення та здобутки її колективу. Як підтвердження, спортсменка привезла з собою частину нагород, що здобула на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. А ще чемпіонка відповіла на всі багаточисельні запитання  учасників заходу.

Теоретичну частину зустрічі продовжила традиційна розминка з титулованою спортсменкою, після чого, як діти, так і педагоги мали унікальну можливість спробувати відбити софтбольний м’яч битою та зловити його спеціальною рукавичкою.

Також софтболістка вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». А всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Користуючись нагодою, організатори привітали громаду Висоцької ОТГ з почесним третім місцем у Всеукраїнському спортивному святі дошкільнят «Веселі старти», що проходило у Рівненській області з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Вітаємо переможців!