«Спорт для всіх у парках і скверах»

 26.12.2019
Рівненська область

З травня по жовтень 2019 року на Рівненщині проходили Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Спорт для всіх у парках і скверах».

Одним із улюблених місць проведення вільного часу для активних громадян завжди були і залишаються парки, сквери та облаштовані зони відпочинку, що стають все більше популярними. Адже там можна насолодитися приємними пейзажами, гарно та змістовно провести час в колі сім’ї чи друзів і відволіктися від робочої метушні. Окрім різноманітних культурно-просвітницьких та видовищних напрямків, спортивний – залишається одним із актуальних та домінуючих. Саме з метою популяризації масових занять фізичною культурою різних верств населення, стимулювання жителів області до організованої рухової  активності та пропаганди здорового способу життя з травня по жовтень 2019 року на Рівненщині проходили Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Спорт для всіх у парках і скверах».

Загальне керівництво у їх проведенні  здійснювало управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Переможці та призери серед міст, районів та ОТГ області визначались за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів.

Отож, оголошуємо найкращих та найспортивніших лідерів фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах»-2019:

  •   І місце – громада м. Рівне;
  •   ІІ місце – громада м. Сарни;
  •  ІІІ місце – громада м. Костопіль.

Вітаємо переможців! Всі вони будуть нагороджені кубками, дипломами та пам’ятними сувенірами від організаторів заходу.