Спортивне Різдво у клубі «Білий м’яч»

 15.01.2016
Рівненська область

Під час зимових шкільних канікул, на Різдвяні свята, в клубі за місцем проживання «Білий м'яч» (вул. Конякіна, 35) Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спеціаліст Юрій Остромецький організував і провів спортивне свято за участю дітей, які проживають на території мікрорайону.

 

Розпочався захід змаганнями з дартсу. У напруженій боротьбі, завдячуючи систематичним тренуванням в клубі, переможцем став Максим Аляєв. Вадим Євстаф'єв завершив змаганння другим, а третє місце виборов Дмитро Жовнірук.

 

В спортивному залі клубу усі учасники свята мали змогу подивитись показове тренування з дзюдо за участю вихованців старшої групи під керівництвом тренера Інни Гоменчук.

 

У той же час любителі настільного хокею в запеклих поєдинках змагались за право називатися кращим у настільній грі в двох вікових групах. Призерами серед наймолодшх стали: І місце - Ілля Потапенко, ІІ місце - Максим Аляєв, ІІІ місце - Максим Чуприна. Серед учасників старшої групи переможцем стала Анастасія Чуприна. Друге місце виборов Ростислав Муляр, а третє - Ілля Литвин.

 

Продовжилось свято майстер-класом, який провів спеціаліст міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Проскуровський. Після закінчення майстер-класу розпочалися захоплюючі шашкові баталії серед учасників свята. За підсумками усіх ігор призові місця вибороли: Максим Чуприна (І місце), Ілля Литвин (ІІ місце), Едуард Шамрай (ІІІ місце ).

 

Переможців та призерів свята було відзначено дипломами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Після закінчення заходу, спеціаліст міського центру «Спорт для всіх» Юрій Остромецький, провів для працівників міського центру та волонтерів теоретичні заняття з правила суддівства змагань з футболу.