Спортивні активності у Мізочі

 11.12.2019
Рівненська область

Щорічно протягом листопада-грудня ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради проводить для учнів спеціальних навчальних закладів фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Нещодавно вони відбулися у комунальному закладі «Мізоцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради. Учні цього закладу з нетерпінням чекали на таку подію. Адже, сама участь у заході  дає можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій.

Після знайомства з учасниками та їх інструктажу, діти із задоволенням взялися за виконання програми змагань. Тож, на майданчику завирували спортивні пристрасті. Група підтримки, з числа учнів та педагогів, активно скандувала та всіляко підбадьорювала  команди. Це ще більше спонукало дітей швидко та якісно долати дистанції естафет.

Врешті, переможці та призери змагань були визначені. Цього разу на найвищу сходинку п’єдесталу зійшла команда «Чемпіони». Друге і третє місця посіли  «Фортуна» та «Пепсі» На завершення заходу всі учасники отримали сувеніри від організаторів.