«Спортивні рекорди. 12 тур. Тенісний дует»»

 20.12.2022
Рівненська область

 

Гра в теніс настільний до душі мабуть всім, хто хоч раз брав в руки ракетку. Однакове задоволення від нього отримують як люди поважного віку так і зовсім юні спортсмени. І це довели учасники конкурсу «Спортивні рекорди. 12 тур. Тенісний дует»», що вже традиційно проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з
Відділенням НОК України в Рівненській області.
За його умовами, учасники знімали 30-ти секундні відео гри в настільний теніс та розміщували його у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини», що у Фейсбуці. Отже, цими вихідними 22 пари учасників з різних куточків Рівненщини боролись за перемогу, встановлюючи власні рекорди щодо кількості вдалих передач під час гри. А вболівала за них аудиторія в понад 10 тисяч краян!
За підсумками проведення конкурсу, в досить напруженій боротьбі І місце здобули: Владислав Ковальчук та Богдан Войдюк (м. Рівне, клуб «Імпульс») з
результатом 70 передач. ІІ місце – Максим Ковальов та Стас Одарієв (м. Рівне, підлітковий клуб «Олімпія») 66 передач.ІІІ місце - Віталій Демчук та Віталій Гузь (Злазненський ліцей Головинської ТГ) 62 передачі.
Але переможених у цьому конкурсі немає! Адже всі, без виключення, учасники встановили свій власний рекорд, отримали гарний заряд енергії та позитиву.