Свято спорту та здорового способу життя у Сарнах

 20.10.2019
Рівненська область

Впродовж останніх місяців громади та оздоровчі дитячі табори Рівненщини активно долучались до цілої низки  різноманітних спортивно-масових заходів.

Організатором яких виступав комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Це і «Школа плавання», де тренери-наставники навчали підростаюче покоління правильно триматися на воді, розповідали про різні техніки плавання. Вже стали улюбленими для багатьох дітей фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо», що протягом шкільних канікул проходить  в оздоровчих таборах. Звичайно, традиційно багатим на спортивні події в області є День фізичної культури та спорту.

За підсумками їх проведення визначаються свої лідери. Багатим на перемоги став цей сезон на Сарненщині. Адже у кожному із перерахованих напрямків активностей район виборов одне із призових місць!

Цими днями у м.Сарни відбулось відзначення переможців.

Перед нагородженням у Сарненському навчально-виховному комплексі «Школа-колегіум» ім.Т.Г. Шевченка був проведений «Фестиваль здорового способу життя». Учням було запропоновано спортивну програму, до якої входили різноманітні командні естафети. Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Хороший настрій та позитивні емоції добре налаштували дітей на безкомпромісну боротьбу. За підсумками змагань були визначені найспортивніші команди. До їх привітань та нагородження переможців дипломами та пам’ятними сувенірами долучились: Наталія Параниця, заступниця голови райдержадміністрації, Віктор Михайлицький, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і Ніна Тіткова, директорка колегіуму, де саме і відбулось спортивне свято.

Окрім того, представники місцевої громади за свої перемоги у Всеукраїнських заходах отримали кубки та дипломи КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх», призи  від Всеукраїнського центру  «Спорт для всіх» і Відділення НОК України у Рівненській області.