«Ти зможеш, якщо зміг я» у Клевані завершили по-футбольному

 13.12.2019
Рівненська область

«Ти зможеш, якщо зміг я» – Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для вихованців дитячих будинків-інтернатів, сиротинців та учнів спеціальних шкіл.

Вже багато років на Рівненщині їх успішно реалізовує комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Протягом листопада та грудня спортивною програмою охоплено вісім закладів, де до різноманітних активностей було залучено понад 500 учасників.

Цьогоріч фінал сезону проходив у Клеванській спеціальній школі №1 І-ІІІ ступенів.

А оскільки, саме 10 грудня, відзначають Всесвітній день футболу, організатори зробили акцент на естафетах з використанням елементів цієї гри та різноманітних м’ячів: волейбольні, фітбольні, баскетбольні, тенісні та, звичайно, футбольні. Швидко сформувавши команди, діти вийшли на старт. При активній підтримці вболівальників учасники демонстрували свою вправність та згуртованість. Завзяте суперництво тривало аж до останньої естафети.

Судді ретельно фіксували кожну секунду та порушення правил. Підвівши підсумки змагань, визначили досягнення кожної команди. «Золото» здобула команда з влучною назвою «Перемога».

На завершення заходу всі учасники отримали сувеніри від організаторів.