«Ти зможеш, якщо зміг я!» у Великих Межирічах

 21.11.2019
Рівненська область

ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради продовжує проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед вихованців дитячих спеціальних закладів.

Їх основною метою є залучення дітлахів до здорового способу життя та урізноманітнення активного дозвілля. Окрім того, такі зустрічі надзвичайно позитивно впливають на дітей, сприяють їхньому всебічному розвитку.

Вихованці комунального закладу «Великомежиріцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради вже не перший рік долучаються до участі у заходах «Ти зможеш, якщо зміг я!». Ще напередодні вихователі розподілили дітей на команди. Спортивна програма складалася з шести конкурсів. На них чекали випробовування з елементами баскетболу, флорболу, волейболу, боулінгу та інших видів спорту. Захоплююча, емоційна боротьба принесли задоволення всім учасникам.

Цього разу найкращою стала команда «Бетмени», з відривом у три бали срібло вибороли «Динамівці», а третє місце дісталось «Соколу». Змагання завершились традиційним нагородженням. Переможці та призери були відзначені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України у Рівненській області. Всі учасники крім нагород отримали ще й хороший настрій та адреналін від спортивного суперництва.