У «Берізці» відпочивають спортивно

 17.07.2019
Рівненська область

Щороку для учнів, які відпочивають в пришкільних таборах і дитячих санаторно-оздоровчих комплексах проводяться фізкультурно-оздоровчі заходи, які отримали назву «Олімпійське літо».

Такий захід вже став традиційним для Рівненської області. Його організацією та проведенням займаються  комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Цього разу організатори з новою спортивною програмою завітали в міжгосподарський санаторно-оздоровчий комплекс «Берізка», що на Дубенщині. Для школярів, які тут оздоровлюються, було підготовлено 5 командних естафет та 4 індивідуальних конкурси.

Протягом всіх стартів учасники команд намагалися підтримувати один одного і допомагати тим, хто трішки відставав. В загальному підсумку, це дозволило майже всім колективам показати хороші результати. Але з невеликим відривом  найкращою стала команда «Веселий флінт», що й виборола перемогу.

Спортивні активності продовжились індивідуальними конкурсами. Тут переможцями стали: Юлія Федорчук (конкурс «Гімнастичний»), Іванна Місюк (конкурс «Скакалка»), Микола Пологеєнко (конкурс «Настільний теніс») та Каріна Мийгес ( конкурс «Кільця»).

Всіх переможців та призерів організатори відзначили спортивними дипломами та пам’ятними сувенірами.