У «Джерельці» оздоровлюються майбутні олімпійці

 10.08.2015
Рівненська область

У цьому переконалися працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які завітали у санаторно-оздоровчий комплекс «Джерельце» в рамках спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо».

Це перший візит в цьому сезоні «Олімпійського літа» до дітлахів зазначеного вище закладу, тому ажіотаж напередодні старту змагань був чималий.

Сформувавши команди, за сигналом головного судді змагань, дівчата та хлопці почали активно та завзято брати участь у спортивних естафетах. Вправно володіючи футбольним, волейбольним, баскетбольним та фітбольним м’ячами, юні спортсмени продемонстрували, що у майбутньому можуть стати відомими спортсменами і досягнути олімпійських вершин.

Після проведення спортивних естафет визначилися переможці та призери командних змагань. Найбільш спритними були учасники команди «Рівненщина», тому саме вони здобули перше місце. Срібні нагороди дісталися команді «ОСДЮСШОР», а команда «Реал» зайняла третє місце.

Веселим та захоплюючим стало проведення індивідуальних конкурсів. Необмежена кількість учасників вишикувалась у чергу, щоб спробувати свої власні сили у спортивних конкурсах «Скакалка», «Гімнастичний», «Володар м’яча» та «Кільця». Хоча боротьба була впертою, у кожному із конкурсів були свої переможці. Зокрема, найкращим у накиданні кілець на піраміду став Кравченя Артем, найдовше набивав футбольний м’яч Шавієр Аугушту. В обертанні обруча не було рівних Остапчук Марії, а стрибати через скакалку найкраще вміє Гаврилюк Ілля.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.