У Млинові вручили спортивні нагороди

 22.09.2017
Рівненська область

Млинівський район регулярно бере участь у заочних спортивних змаганнях, які по всій території Рівненської області проводять комунальний заклад обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Одними з таких заочних змагань були фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди державних, місцевих та релігійних свят (День молоді) у Рівненській області, в ході яких місцева громада посіла друге місце. Також вони стали третіми в області за підсумками Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги».

Для того щоб нагородити призерів організатори цих заходів вирушили до смт Млинів, де урочисто вручили відзнаки представникам відділу освіти, молоді та спорту Млинівської райдержадміністрації. Але окрім офіційної частини зустрічі, гості також провели фестиваль здорового способу життя для учнів Берегівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На свіжому повітрі малеча змагалася між собою у командних та індивідуальних конкурсах. Під час колективних завдань основною ціллю було, випередити своїх суперників і першими доставити на фініш спеціальні м’ячі та обручі.

Після фінішу останньої команди настав час підбивати підсумки, за якими місця на п’єдесталі розподілилися так:

1 місце – «Гладіатори»

2 місце – «Кіндери»

3 місце – «Сокіл»

Звичайно, що всі учасники отримали пам’ятні сувеніри та нагоди від організаторів, котрі стали лиш приємним доповненням до тих емоцій, які дарує спорт.