У Рівному пройшов обласний чемпіонат з велотріалу - змагалися і спортсмени, і вболівальники

 24.09.2015
Рівненська область

Велотріалісти Рівненщини визначали найсильніших на першому офіційному чемпіонаті області, що відбувся 19 вересня 2015 року в обласному центрі.  Оскільки турнір був відкритим,  то конкуренцію рівнянам склали спортсмени з Волинської, Хмельницької та Закарпатської областей.

 

Органічним продовженням змагань спортсменів стали конкурси для глядачів і вболівальників, які організували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Долучитися до них мали можливість всі, хто приїхав на велосипеді.

 

Підбадьорені захоплюючими виступами майстрів велосипедного екстриму, аматори змагалися у руху по прямій та по колу, намагалися проїхати «змійкою» і «виписати» вісімку, а також якомога довше простояти на велосипеді у конкурсі «Стоп-лінія». Найбільш вправні випробовували майстерність у «Велосипедному поло». У конкурсі «Майстер-клас» власники веломашин демонстрували своє вміння у їх технічному обслуговуванні.

 

Переможці на призери конкурсів були нагороджені медалями та дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.