У Рівному збудували сучасний спортивний майданчик

 02.05.2017
Рівненська область

Шквал позитивних емоцій отримали дітлахи, що прийшли на відкриття нового спортивного майданчика на вулиці Богоявленській, 4а, який збудували у Рівному в рамках місячника «Спорт для всіх - спільна турбота». Його урочисто відкрив міський голова Володимир Хомко.

На місці, де донедавна був старий баскетбольний майданчик, коштом міського бюджету облаштували новий з сучасним тренажерним обладнанням.

Учасникам урочистого відкриття майстер-клас продемонстрували представники Рівненської обласної громадської організації «Стріт Воркаут Україна». Гарну фізичну форму показали і представники влади Рівного. Зокрема, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук, депутати міської ради Олександр Чубай та Віталій Павелків особисто випробували новозбудоване гімнастичне містечко.

Нагадаємо, такі спортивні майданчики у Рівному нещодавно облаштовано на вулицях Фабричній, 1, Київській, 17 та Князя Романа, 4. А взагалі в рамках місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» рівняни вже упорядкували близько трьох десятків дворових спортивних споруд.