У Степані діти відпочивають активно

 07.11.2017
Рівненська область

Дітлахи, які відпочивають та набираються сил в санаторії «Горинь», та учні Степанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сарненського району взяли участь у фестивалі здорового способу життя. У спортивному залі школи вони мали можливість долучитися до рухової активності, котру запропонували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Змагання проходили з різноманітних естафет, що давали можливість юнакам та дівчатам виявити свою спритність, швидкість та вправність. Боротьба на дистанціях точилася завзята і безкомпромісна. Кожен успіх тієї, чи іншої команди викликав неймовірну радість її учасників та прихильників.

Впродовж двох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного свята. Врешті переможців та призерів командних змагань визначили. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальна перемога дісталася команді з символічною назвою «Горинь». Юні спортсмени з команди «Штурм» були лише другими. Бронзові нагороди виборола команда «Бліц».

Настала черга індивідуальних конкурсів. Тут всі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою та вміння накидати кільця на конуси. У спортивному конкурсі «Скакалка» переміг Михайло Романчук, а з обручами, у конкурсі «Гімнастичний», найкраще впорався Максим Коба. Найвлучнішим у накиданні кілець на конуси виявився Вадим Гоч.

Отож, всі учасники долучилися до справжнього спортивного свята, отримали заряд адреналіну від спортивної боротьби, велику порцію позитивних емоцій та хороший апетит від рухової активності.