У Вараші стартував 10 сезон «Сімейних перегонів»

 12.11.2019
Рівненська область

На Рівненщині стартував ювілейний сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здоровий спосіб життя».

Цими вихідними змагання між спортивними сім’ями відбувалися на базі Вараської ЗОШ № 1. За перемогу тут боролися одразу 7 команд. Частина колективів вже не перший рік успішно виступає на таких змаганнях, тому конкуренція була досить високою.

Програма цьогорічних «Сімейних перегонів» значно змінилася у порівнянні з минулими роками. Одразу шість нових командних конкурсів очікували на кожен колектив. Змагання були розділені на спортивні естафети та інтелектуальне завдання. В останньому кожна сім’я протягом 5 хвилин повинна була скласти якомога більше пазлів – піктограм видів спорту. А решта завдань все ж вимагали хорошої фізичної підготовки та злагодженої командної роботи.

Підсумком змагань  стала перемога сім’ї Ярут з Володимирецького району, яка здобула золоті нагороди і пряму путівку в суперфінал сезону, котрий відбудеться в 2020 році. З відривом у два бали друге місце і срібні нагороди виборола сім’я Шерстюк з Сарненського району. А бронза разом з сім’єю Соловей відправилася у Володимирецький район. Всі вони отримали кубки, медалі і дипломи від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області. Окрім того, всі учасники «Сімейних перегонів» мали змогу поласувати смачними призами від традиційного партнера заходу – ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод» (ТМ "Скиба"). Справжню атмосферу свята створили яскравими художніми номерами учасники театр-студії танцю «Грааль» ( керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

Користуючись нагодою організатори вручили громаді м.Вараш нагороди за третє місце у Всеукраїнському спортивному святі серед дошкільнят «Веселі старти», друге місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання» та перемогу в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України в Рівненській області.