В Рівненській області визначено переможців фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

 28.04.2016
Рівненська область

Вже третій рік поспіль на всій території України, з нагоди Всесвітнього дня здоров’я проходить фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». Захід проводився в районах та містах області на центральних площах, у навчальних закладах та в інших місцях масового перебування населення. Учасниками розминки могли стати всі бажаючі, не залежно від статі, віку чи рівня фізичної підготовки. Фестиваль проводиться для того, щоб стимулювати пересічних громадян дбати про своє здоров’я і популяризувати ідею здорового способу життя серед широких мас населення.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснювало управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а безпосереднім проведенням заходів у містах та районах області займалися підрозділи з питань фізичної культури та спорту районних державних адміністрацій, міських виконавчих комітетів та міські центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможці та призери фестивалю ранкової зарядки серед міст та районів області визначалися за найбільшою кількість учасників котрі були залучені до заходу (у відсотковому відношенні до усіх жителів міста (району).

В цьому році переможцем стало управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому; срібні нагороди дісталися сектору у справах молоді та спорту Млинівської райдержадміністрації; а бронзу виборов відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації.

Всі переможці і призери будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.