В Рівному було проведено фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

 07.04.2016
Рівненська область

Зранку 6 квітня в центрі Рівного для проведення ранкової зарядки зібралися півтори сотні ентузіастів. Від зовсім молодих до людей глибоко пенсійного віку, всі відклали свої справи і долучилися до заходу. Місцем проведення зарядки була обрана найбільша площа міста – Майдан Незалежності. Вже з самого ранку тут лунала ритмічна, бадьора музика. Чимало перехожих не змогли стриматися від спокуси і приєдналися до такої події. Охочих почати свій день з рухової активності зібралося вдосталь, здебільшого це були учні шкіл та студенти ВНЗ, а розминкою керували викладачі фізичної культури з Рівненського державного гуманітарного університету.

У підсумку можна сказати, що подібні заходи мають свою аудиторію і регулярно збирають велику кількість ентузіастів, котрі з задоволенням долучаються і приводять з собою друзів. При цьому такі фестивалі в повному обсязі виконують своє завдання по формуванню в населення сталого бажання займатися фізичною культурою і спортом. Адже день початий під ритмічну музику в компанії хороших людей, просто не може бути невдалим.

Подібний захід проводиться в більшості міст і районів області. А згодом відбудеться визначення переможців та призерів фестивалю, які будуть нагороджені кубками та дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України в Рівненські області. Кращі міста і райони визначатимуться за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до всіх жителів міста чи району. Організатором фестивалю в Рівному був міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.