В Рівному привітали спортсмена-олімпійця

 08.07.2016
Рівненська область

Відомий український спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Олег Омельчук, незабаром втретє візьме участь в Олімпійських іграх, котрі цього разу пройдуть в Ріо-де-Жанейро.

З цього приводу, в кімнаті-музеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, викладач фізичної культури НВК «Колегіум» Олег Левенець, спільно зі своїми учнями вирішили привітати олімпійця і вручити йому подарунки і листівки від дітей школи. Таку ініціативу підтримав директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський.

Організатори зустрічі виступили з привітальними словами, побажали спортсмену здоров’я, наснаги і ще більше спортивних досягнень, після чого вручили сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області і НВК «Колегіум». Особливо приємно спортсмену було побачити і прочитати листівки, котрі власноруч зробили для нього наймолодші школярі.

Захід завершився неформальним спілкуванням, під час якого діти задали спортсмену безліч питань про його режим тренувань, спортивні збори, участь в Олімпійських іграх і плани на майбутнє.