В Рівному відбулося відкриття клубу плавання «RED SHARK»

 11.05.2016
Рівненська область

Захід був проведений в басейні розважально-оздоровчого комплексу «Підкова». Засновницею і головним тренером клубу є майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських Ігор в Пекіні (2008 р.), – Катерина Дікіджі.

Після закінчення успішної спортивної кар’єри, молода плавчиня активно долучилася до спортивного життя Рівненщини працюючи в комунальному закладі «Обласна школа вищої спортивної майстерності», одночасно беручи участь в багатьох заходах, які організовують комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

На відкритті клубу були присутні чимало почесних гостей. Зокрема, Микола Петренчук - директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та голова Відділення НОК України в Рівненській області, Леонід Камлочук – директор комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради, майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учасник XXVII літніх Олімпійських ігор в Сіднеї (2000 р.), Сергій Фролов – заслужений майстер спорту України з плавання, учасник ХХХ літніх Олімпійських Ігор в Лондоні (2012 р.), чемпіон ХХVІІІ Всесвітньої літньої Універсіади в Кореї (2015 р.), кандидат на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх в Бразилії, Дмитро Назаренко – майстер спорту України міжнародного класу з плавання, учасник ХХVІІ літніх Олімпійських ігор у м. Сідней, віце-президент Федерації плавання Рівненської області.

Всім присутнім на заході гостям було запропоновано переглянути відеопрезентацію про досягнення Катерини і її співпрацю з закладами, які займаються організацією активного дозвілля жителів Рівненщини, після перегляду якої всі вони спостерігали за тренувальним процесом клубу. Катерина спільно зі своїми вихованцями влаштували показове тренування, під час якого батьки та присутні на заході гості мали можливість подивитися, як проходитимуть заняття в клубі «RED SHARK»

Така ініціатива дуже важлива для Рівного, адже дозволить дітям не лише підтримувати своє тіло в хорошій фізичній формі, а й можливо навіть виховати майбутніх олімпійських чемпіонів.