В Рівному відбулися змагання з легкої атлетики серед ветеранів

 26.06.2016
Рівненська область

На стадіоні «Авангард» в рамках чемпіонату області з легкої атлетики серед ДЮСШ, СДЮШОР, КОЛІФКС відбулися змагання з легкої атлетики спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області.

Захід проводився з метою популяризації і подальшого розвитку легкої атлетики, залучення жителів області до активного дозвілля, популяризації фізичної культури, здорового способу життя і головне – зміцнення здоров’я ветеранів.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснювало управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, федерація легкої атлетики Рівненської області, Асоціація ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області і комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Програма фестивалю включала біг, штовхання ядра, метання списа і диска. Михальчук Петро переміг в бігу на дистанції в 3000 метрів; Сікорський Віталій став найкращим на 400 метрах; Ляшук Юрій отримав золото на дистанції в 200 метрів; а Михайлицький Віктор, котрий є головним спеціалістом відділу у справах молоді та спорту Сарненської РДА, став найкращим на стометрівці. У вправах з метання спису, диску і штовхання ядра тріумфував Трофимчук Микола.

Всі переможці та призери особистого заліку були нагороджені медалями, дипломами та сувенірною продукцією комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.