В Рівному відзначили День фізичної культури і спорту

 13.09.2017
Рівненська область

Традиційно в другу суботу вересня по всій території України відзначається День фізичної культури і спорту. Таке свято в нашій державі розпочали відзначати ще в 1994 році. Цього разу святкування в Рівному видалися особливо насиченими. Рівняни та гості нашого міста мали можливість подивитися на величезну кількість різноманітних майстер-класів та показових виступів від провідних спортсменів зі всієї області.

Після урочистого вітання учасників спортивно-масових заходів розпочалися виступи зі спортивної та художньої гімнастики. Надзвичайно цікавими та видовищними видалися спаринги з бойових мистецтв. Молоді бійці з місцевих ДЮСШ та обласних федерацій демонстрували свої навички в боксі та кікбоксингу.

Ігрові види спорту традиційно викликають великий інтерес, особливо в підростаючого покоління. Для них відбулися змагання з баскетболу 3х3, флорболу, кросфіту та поки що нового для наших країв лакросу. З традиційно популярних футболу, волейболу, гандболу та регбі були організовані «Олімпійські уроки». А оскільки м. Рівне також є і «неофіційною столицею» спідвею в Україні, для любителів такого виду спорту відбулася презентація Рівненського міського спортивно-технічного клубу, під час якого всім глядачам продемонстрували мотоцикли та спеціальну амуніцію, яку професіонали використовують під час заїздів. На завершення всі учасники отримали спеціальні дипломи та пам’ятні призи від Відділення НОК України в Рівненській області.