В Рівному визначили переможців конкурсу спортивної фотографії «Олімпійське літо»

 06.10.2016
Рівненська область

Протягом літа на Рівненщині тривав конкурс спортивної фотографії «Олімпійське літо», участь в якому брали не лише професійні фотографи, а й фотографи-аматори і діти до 16 років. Всі вони боролися за нагороди у своїх категоріях, відправляючи на участь фото в номінаціях «Спортивна сім’я»; «Активне дозвілля»; «Мить тріумфу»; «Енергія трибун»; та «Спортивний курйоз».

Нагородження переможців та призерів за традицією відбувалося в приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, де близько місяця виставка з фотографіями буде доступна для перегляду всім бажаючим. Після чого вона відправиться в тур по інших бібліотеках Рівного.

Перед нагородженням тріумфаторів конкурсу директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук урочисто передав бібліотеці книги на олімпійську тематику. Відтепер для всіх її відвідувачів доступний ряд унікальних видань англійською мовою, який для володарів мови дозволить ще більше дізнатися про історію олімпійського руху.

Для участі в конкурсі цього разу було надіслано 245 робіт від фотографів з усіх куточків області. У більшості категорій конкуренція була дуже високою, адже між собою змагалися як кращі фотографи Рівненщини, так і підростаюче покоління, котре з часом прийде на зміну іменитим майстрам.

Зрештою, суддівська колегія розподілила призові місця наступним чином:

Категорія «Фотографи-професіонали»:

- номінація «Активне дозвілля» - 1 місце - Цупрук Роман (Рівне), 2 місце – Потянок Олексій (Рівне), 3 місце – Сосюк Василь (Сарни).

- номінація «Мить тріумфу» - 1 місце – Сосюк Василь (Сарни), 2 місце – Потянок Олексій (Рівне), 3 місце - Цупрук Роман (Рівне).

Категорія «Фотографи-аматори»:

- номінація «Активне дозвілля» - 1 місце – Войцещук Олена (Дубно), 2 місце – Кравець Ігор (Дубно) та Никончук Олександр (Костопіль), 3 місце – Ферар Ольга (Здолбунів), Михайлицька Ірина (Сарни), Хідашелі Тамара (Гоща).

- номінація «Енергія трибун» – 1 місце – В’юн Анастасія (Рівне).

- номінація «Спортивна сім’я» - 1 місце – Орлов Микола (Здолбунів).

- номінація «Спортивний курйоз» - 1 місце – Олексійовець Сергій (Дубно), 2 місце – Мартинюк Іванна (Костопіль).

Категорія «Діти» (до 16 років):

- номінація «Активне дозвілля» - 1 місце – Гарасюк Анатолій (Рівне), 2 місце – Засадко Ангеліна (Млинів), 3 місце – Антонюк Антон (Сарни).

- номінація «Мить тріумфу» - 1 місце – Засадко Ангеліна (Млинів), 2 місце - Антонюк Антон (Сарни).

- номінація «Спортивний курйоз» - 1 місце – Гарасюк Анатолій (Рівне).

Переможці та призери конкурсу були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.