В Рівному завершилися міська спартакіада серед дошкільних навчальних закладів

 06.06.2016
Рівненська область

Близько двох тисяч дітей, котрі представляли 33 дошкільні навчальні заклади Рівного, боролися між собою за перемогу в спартакіаді «Веселі старти». До фінального етапу змагань вийшли 6 команд, котрі в своєму складі мали по 10 учасників. Юні олімпійці продемонстрували неабиякі навички в проходженні спортивних естафет, бо вже мали досвід участі і перемог в подібних заходах, адже кожна команда пройшла не легкий відбір в боротьбі за право взяти участь у фіналі.

Подібні заходи в Рівному проводяться не вперше, і на меті мають залучення дітей дошкільного віку до занять фізичною культурою і створення у малечі бажання регулярно проводити своє дозвілля в різноманітних рухових активностях. Цього разу змагання цілком впоралися з поставленими завданнями, адже задоволення від заходу отримали всі без виключення учасники спартакіади.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснювало управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Під час конкурсів і естафет малята виконували різноманітні вправи зі спортивним інвентарем. Завдання були дуже інтенсивними але не складними, тому всі діти з легкістю впоралися з ними і отримали задоволення від запалу спортивної боротьби.

Цьогоріч найвищий рівень злагодженості і командної роботи продемонстрували учні дошкільного навчального закладу ясла-садок №55 «Котигорошко» і заслужено здобули золоті нагороди, друге місце посіли вихованці дошкільного навчальний закладу №56 комбінованого типу «Здоров'ячок», а бронзу зуміли вибороти учні дошкільного навчального закладу ясла-садок №42 «Калинонька».

Всі учасники команд котрі взяли участь у фіналі отримали почесні дипломи фіналістів, а команди переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та кубками від організаторів змагань.