В Сарнах відбулося вручення спортивних нагород

 18.10.2016
Рівненська область

Протягом поточного року Сарненщина неодноразово успішно брала участь у заходах, організованих Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В трьох з них відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації посів призові місця. З нагоди цього в Сарненській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 відбулося урочисте нагородження та фестиваль здорового способу життя.

Розпочався захід з вручення призів та нагород від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області, які отримав відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації за третє місце у Фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області та за другі місця у Міжнародному дні спорту і обласному місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота».

Після чого з вітальним словом до дітей звернулися заступник голови райдержадміністрації Наталія Параниця, виконуючий обов’язки завідувача сектору молоді і спорту відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Віктор Михайлицький та вчитель предмету «Захист Вітчизни», полковник Юрій Погуляєв.

Окрім цього, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підготували насичену спортивну програму для місцевих школярів в рамках Фестивалю здорового способу життя.

Такий захід традиційно проводиться протягом року серед учнівської та студентської молоді. Подібні фестивалі стимулюють населення займатися активними формами дозвілля і популяризують рух спорт для всіх серед різних вікових і соціальних груп.

Школярі, які цього разу боролися за перемогу, дуже відповідально віднеслися до поставлених завдань. Перед початком заходу кожна команда отримала настанови від своїх керівників фізичної культури. Вислухавши правила техніки безпеки, молоді спортсмени без довгих зволікань взялася за виконання вправ.

Стартувала спортивна програма з естафети «Фітбол», після чого слідували «Флорбол», «Футбол» та «Влучний кидок ». Особливих труднощів у дітей не виникло з жодним завданням. За підтримки вчителів і друзів, що створили справжній фан-сектор, кожна дистанція проходилася з легкістю і задоволенням.

В такій дружній атмосфері завершився перший етап змагань, за підсумками якого найвища сходинка п’єдесталу підкорилася команді «Комета», друге місце виборов колектив під назвою «Торнадо», а трійку призерів замкнули «Апельсини».

В індивідуальних конкурсах, що склали другий етап заходу, між собою боролися не всі діти, а лише найкращі представники кожної з команд. За такої конкуренції в конкурсі з обертання обруча «Гімнастичний» перемогу зуміла вибороти Гурик Тетяна, Рудюк Дарина стала кращою у вправі зі скакалкою, Жук Ілля здолав всіх у вправі «Володар м’яча», а Бузян Борис був найвлучнішим у накиданні кілець на спеціальні конуси.

Під час церемонії нагородження переможці та призери командного і особистого заліку були відзначені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.