«Веселі старти» дошкільнят у Рівному

 18.09.2019
Рівненська область

Продовжується нагородження переможців Всеукраїнських спортивних свят серед дошкільнят «Веселі старти» у Рівному.

Нагадаємо, що з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, дошкільні заклади області активно долучались до проведення  різноманітних спортивних свят, естафет, ігор, конкурсів малюнка на спортивну тематику. А по завершенню, в кожному районі та ОТГ визначався один населений пункт, що став найкращим в спортивних активностях. Цьогоріч у конкурсі взяло участь майже 9 тисяч дітей.

Вже не вперше серед активних учасників та переможців – громада м. Рівне. Вручення нагород за І місце від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області відбулось на базі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №32 Рівненської міської ради.

Окрім нагородження в ДНЗ був проведений обласний спортивно-масовий захід «Перший старт».  Програма  складалася з чотирьох конкурсів у яких 6 команд юних спортсменів змагалися між собою. Кожен новий старт ставив перед малятами нові завдання. Десь їм потрібно було швидше за суперників пробігти крізь «тунель», а десь і продемонструвати вміння у володінні різними спортивними м’ячами.

У підсумку на перше місце тут зуміла вийти команда «Стріла», одразу за ними розташувалася «Веселка», а третіми стали «Сонечки». Усі переможці та призери також отримали на згадку заслужені нагороди і сувеніри.