Відкритий чемпіонат Рівненської області з армспорту серед ветеранів

 12.03.2016
Рівненська область

5 березня 2016 року в спортивному комплексі Національного університету водного господарства та природокористування, в рамках відкритого чемпіонату Рівненської області, відбулися змагання з армспорту серед ветеранів. Змагання проводилися з метою популяризації армспорту в області, пропагування фізичної культури та здорового способу життя, а головне зміцнення здоров’я ветеранів і залучення їх до спортивного дозвілля.

Організацію та проведення фестивалю здійснювали Рівненський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Українська Федерація армспорту», комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Асоціація ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області.

У фестивалі мали змогу взяти участь всі бажаючі ветерани фізичної культури та спорту віком понад 40 років. Переможці та призери визначалися в особистому заліку у вагових категоріях до 75 кг та понад 85 кг, окремо в боротьбі на праву та ліву руку.

У ваговій категорії до 75 кг (ліва та права рука) найкращими стали: 1 місце – Пастушенко Анатолій; 2 місце – Яновський Володимир; 3 місце – Зайнер Володимир.

У ваговій категорії понад 85 кг (ліва та права рука) найкращими стали: 1 місце – Трофимчук Микола; 2 місце – Сікорський Віталій; 3 місце – Шульга Юрій.

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та книгами «Рівненщина спортивна».