Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» крокує Рівненщиною

 28.04.2015
Рівненська область

Сонячного ранку 23 квітня на ранкову зарядку вийшли жителі обласного центру. Найбільш активно до заходу долучилися студенти та викладачі Рівненського державного гуманітарного університету. Тому й місцем його проведення був вибраний спортивний майданчик цього навчального закладу.

Вже зранку тут лунала бадьора, ритмічна музика, закликаючи всіх, хто звик починати свій день активно, приєднатися до спільної зарядки. Охочих зібралося чимало. Вони виконали комплекс вправ під керівництвом викладачів фізичного виховання РДГУ. До того ж зробили це кілька разів, бо охочих розім’ятися все прибувало.

Потім студенти вишу влаштували танцювально-фізкультурний флешмоб, який спеціально підготували для цього заходу. Їх синхронні рухи під запальну музику не лише привертали увагу перехожих, а й викликали у них непереборне бажання їм наслідувати. Багато хто, піддавшись фізкультурній магії, намагався копіювати вправи, що виконувалися на майданчику.

Тож, ранкова зарядка вдалася на славу. Вона додала бадьорості не лише її учасникам, а й багатьом випадковим глядачам, які зібралися помилуватися грацією рухів юних ентузіастів. Думається, нестримна енергія, що струменіла цього ранку на майданчику спонукатиме до наслідування всіх, хто її відчув. Адже, щоб день був вдалим, а життя щасливим потрібно так небагато: свіже повітря, бадьора музика і почати ранок з руху. Заради здоров’я і хорошого настрою.

Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки „Рух заради здоров’я” вже пройшов у більшості районних центрів Рівненщини.