Вшанування ветеранів спорту Рівненщини

 18.12.2019
Рівненська область

 в Рівненській області було проведено вшанування спортсменів-ветеранів Рівненщини, які протягом 2019 року на офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях здобули призові місця.

Подяки та грошові винагороди вручили: Микола Петренчук, голова Відділення НОК України в Рівненській області, директор обласного комунального закладу «Спорт для всіх» та Іван Давидюк, президент Асоціації ветеранів фізичної культури і спорту в Рівненській області

Зокрема, було відзначено срібного призера чемпіонату світу з самбо Валентина Чупринського з Рівненського району, призерів Всеукраїнських змагань: Валерія Нестеренка, Петра Сидорчука, Ніну Пашкевич та багато інших. Всього – сорок ветеранів спорту.

Нагороджені в своїх виступах запевнили, що і надалі будуть продовжувати активно займатись та популяризувати серед молоді  свої улюблені види спорту та захищати честь Рівненщини на різноманітних змаганнях. Окрім того, висловили побажання щодо необхідності облаштування залу важкої атлетики у Рівному, започаткування створення абонементів для ветеранів на відвідування тренажерних залів та покращення фінансування їхньої участі у змаганнях.

На завершення – всі мали можливість поспілкуватись за філіжанкою кави, поділитись досвідом та планами на майбутнє.