Визначено найспортивнішу сімейну команду Рівненщини

 21.05.2019
Рівненська область

Справжнє свято для тих, хто любить спорт та активний  відпочинок  об’єднало  сімейні колективи у спортивному залі Рівненської ЗОШ № 13 I-III ступенів.

Саме тут, з нагоди Міжнародного дня сім’ї, проходив фінал обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Цього року день проведення змагань ще й співпав з Днем матері. Тому урочиста частина розпочалась з привітання всіх мам, які були учасницями заходу.

Спортивний етап фестивалю стартував з спільної руханки, щоб кожен міг підготувати себе до навантажень змагань. Адже на сім’ї крім випробовування в інтелектуальному конкурсі чекала боротьба за перемогу у п’яти естафетах: «Теніс», «Рівновага», «Настільний теніс», «Мікс» та «Фризбі» . Спортивне суперництво панувало на майданчику у кожному випробовуванні. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітним спортивним інвентарем. За результатами проходження естафет команди набирали залікові бали, за сумою яких і визначались переможці.

Крім цього на учасників чекали ще й індивідуальні змагання. Серед мам у конкурсі «Гімнастичний» першість виборола Катерина Лавренюк (м. Рівне). Кращим у техніці володіння ракеткою для настільного тенісу став  Олександр Ошурко (м. Вараш ). А в досить конкурентній боротьбі серед дітей перемогу здобув Юрій Панчук (м. Острог), показавши найкращий результат влучності у конкурсі «Кільця».

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я Козачків з м. Рівне. Вони вибороли право представляти Рівненщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».  Срібні нагороди виборола сім’я Полякових (Здолбунівський район), а третьою стала сім’я Соловей (Володимирецький район).

Переможці та призери фестивалю отримали нагороди від організаторів змагань: дипломи, кубки і медалі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і призи Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області. Вітаємо всіх учасників, адже не лише здобуті нагороди, а проведення цікавого та активного дозвілля в колі сім’ї, здоровий спосіб життя, нові знайомства та спілкування з однодумцями і є головною перемогою та цінністю!