Визначено найспортивнішу сімейну команду Рівненщини

 18.05.2020
Рівненська область

Завершився заочний обласний Конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї, який проходив з 15 по 18 травня 2020 року на території Рівненської області.  

Участь у ньому передбачало виконання командної рухової активності: тато обома сторонами ракетки для гри в настільний теніс здійснював 50 «набивань» м’яча, мама повинна була також 50 разів стрибнути через скакалку, а дитина 30 разів «прокачати прес». Все це потрібно було зафіксувати у відеоролику, за яким і визначали переможця.

Слід відзначити, велику активність наших краян, адже цією подією протягом чотирьох днів з 15 по 18 травня було охоплено майже 17-титисячну аудиторію!

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я Гузоватих з Ярославицької ОТГ. Вони вибороли право представляти Рівненщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» у 2020 році, за умови його проведення. Срібні нагороди виборола сім’я Голяка (Дубровицький район), а третьою стала сім’я Кучмей (місто Дубно).

Переможці та призери Конкурсу отримають: дипломи та медалі від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і призи від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Вітаємо всіх учасників, адже не лише здобуті нагороди, а проведення цікавого та активного дозвілля в колі сім’ї, здоровий спосіб життя і є головною перемогою!

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»