«Золоті» запливи ветеранів Рівненщини

 23.09.2015
Рівненська область

Двадцять одну медаль різного ґатунку виборола команда Рівненщини на Відкритому чемпіонаті України (довга вода) серед ветеранів, що відбувся нещодавно у Львові. Жоден з восьми наших земляків не повернувся додому без нагород. Командним здобутком представників поліського краю стали 12 золотих, 7 срібних та дві бронзових відзнаки.

 

Найбільш «врожайними» ці змагання видалися для Євгена Зайчика з Кузнецовська (4 золотих медалі!) та Івана Давидюка з Рівного (1 золота, 2 срібних та 1 бронзова нагороди). Три золота до скарбниці приніс костопільчанин Валерій Нестеренко. Ще по два «золотих» запливи на рахунку представників міста атомників Владислава Березюка і Олександра Савчука. Останній здобув також срібло в абсолютному заліку.

 

По дві срібних медалі вибороли Оксана Казимірська  та Олеся Осовська. Бронзовою нагородою цього разу довелося втішитися Анастасії Мороз. Жіночу частину команди складали представниці Кузнецовська.

 

Вітаємо наших земляків-ветеранів з черговим спортивним здобутком. Він є, справді, вагомим, адже у змаганнях брали участь 177 спортсменів з 24 областей України.