Зима. Кохання. Велосипед. Збережи зиму - їдь з нами!

 14.02.2020
Рівненська область

Саме під таким гаслом сьогодні, у День закоханих, в більш ніж тисячі населених пунктів світу відбувається зимовий флешмоб «Велосипедом на роботу». Понад 10 000 велосипедистів, що зареєструвались на сайті заходу   #WinterBikeToWorkDay доводять, що холод не привід псувати екологію автомобільними викидами.

–        Ми запрошуємо мешканців області їхати сьогодні, та й в інші дні, велосипедом на роботу, на навчання, у справах. Для Рівного створення умов для руху велосипедом зменшить корки на дорогах, шкідливі викиди в повітря та, звичайно, витрати на підтримку здоров’я. Для компаній та організацій - це чудова можливість для створення позитивного корпоративного іміджу, – зазначив Микола Петренчук, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, координатор заходу на Рівненщині.

Наша область вперше долучається до зимового флешмобу, і слід відзначити – досить успішно. Адже на інтерактивній карті, де реєструвались учасники всього світу, Рівне увійшло в сьому десятку. З року в рік все більше бажаючих пересісти на двоколісний. І не лише заради відпочинку. Враховуючи перевантаженість доріг автомобілями, багато мешканців обласного центру обирають велосипед, як швидкий та мобільний вид транспорту. Сьогодні, світовий флешмоб #WinterBikeToWorkDay підтримали працівники «Спорту для всіх Рівненщини», ще раз довівши, що клімат – не перешкода для використання велотранспорту увесь рік. Гарний і позитивний початок дня. Долучайтесь!