АНОНС! На Тернопільщині відбудеться ІІІ Чемпіонат Тернопільщини 2017 року зі спортивного туризму серед юнаків з виду велосипедний туризм

 21.04.2017
Тернопільська область

На Тернопільщині відбудеться ІІІ-й Чемпіонат Тернопільщини 2017 року

зі спортивного туризму серед юнаків з виду

велосипедний туризм

в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів

«Спорт для всіх в парках і скверах»

(присвячений Володимиру Джусу винахіднику, благодійнику,

першому президенту Українського інституту Америки)

 

Змагання проводяться з 26 по 29. 04. 2017 року.

Місце проведення змагань – на околиці села Чернихівці

урочище Франчиха Збаразького району.

 

Проїзд до місця таборування автобусним транспортом з Тернопільського приміського автовокзалу, вул. Білогірська, 1.

 

Можна добратися автобусним сполученням з міста Тернополя у напрямку до міст Ланівці, Збараж, Старий Збараж (щогодини) до села Чернихівці (кінцева зупинка «верхня» або на вимогу до роздоріжжя на село Верняки).

Від зупинки пройти 650м по шосейній дорозі вверх у пн.-сх. напрямку. Наверху, ліворуч на захід до шосе примикає щебениста дорога. Рухатися нею спочатку у зх. напрямку повз узлісся ліворуч та городи праворуч, а потім у пн.-зх. подолавши 750м вийти на польову дорогу. Нею прямуємо ще 120м до місця лісової просіки з правої сторони – це місце таборування (наметове містечко).

 

Загальний шлях шосейною та щебенистою дорогою з м. Тернополя (пр. Степана Бандери – від літака) до села Чернихівці урочище Франчиха, місця наметового містечка – 20 км.

 

До участі у змаганнях допускаються збірні команди (не більше двох) від району, територіальної громади, міст та населених пунктів які не входять до територіальної громади, міст Бережан, Кременця, Тернополя і Чорткова.

 

Учасниками команд Чемпіонату є спортсмени-туристи 2000 року народження та молодші. Мінімальний вік учасників – 14 років за датою народження на день початку змагань (до 26.04. 2003 року).

 

До змагань на дистанціях ІІ-го (другого) класу допускаються спортсмени із спортивною кваліфікацією другого юнацького розряду зі спортивного туризму.

Склад команди (делегації) 7 осіб:

- учасники – 5 осіб (з них не менше 1 особи протилежної статі);

- тренер-представник – 1 особа;

- суддя – 1 особа.

Кількісний склад учасників спортивної та конкурсної програм Чемпіонату визначається умовами дистанцій та конкурсів.

Усі учасники команди повинні бути забезпечені необхідним для участі у змаганнях спорядженням для безпечного подолання дистанцій.

 

Попередня заявка (додаток 1) подається не пізніше ніж за два тижні до початку змагань (до 12 квітня 2017 року) на адресу: 46001, м. Тернопіль, вул. Степана Качали, 3, ТОКЦТКСЕУМ (ГСК роб. тел. 25-39-53, моб. тел. 0673505593 або на електронну адресу Центру: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

У мандатну комісію змагань команди подають:

- іменну заявку встановленої форми (у трьох примірниках (один оригінал інші копії) у друкованому вигляді, дивись додаток 2), із вказаним прізвищем, іменем, роком та датою народження учасника, затверджену організацією, яка направляє команду та лікарсько-фізкультурним диспансером;

Документи, які засвідчують особу, повинні подаватися виключно в оригіналі.

 

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюють управління освіти і науки спільно з управлінням фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Тернопільська обласна федерація спортивного туризму.

Безпосереднє проведення змагань покладається на Тернопільський обласний комунальний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.