Cпортивні баталії

 15.01.2016
Тернопільська область

Вже із восьмої години ранку другого січня у Палаці спорту „Текстильник” м. Тернополя розпочались „спортивні баталії”. Тут зібрались учасники обласного Новорічного турніру з міні-футболу серед любительських команд.

 

Організатори спортивного свята – ПС „Текстильник” та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

 

У турнірі взяли участь місцеві команди „Світлиця”, „Фортуна”, „Епіцентр К-15” , „Дукат”, „Вікторія”, „ДСО”, „ Фаворит” та „Острів”. Команди змагались у двох підгрупах та боролись за вихід до півфінальних та фінальних зустрічей. До участі в турнірі запрошувались учасники не молодше 18 років.

 

Болільники із захопленням спостерігали за всіма „перепетіями” спортивної боротьби, адже усі любителі міні-футболу були налаштовані на перемогу.

 

Переможцем турніру стала команда „Вікторія”, яка виграла у фіналі в команди „Фаворит” з рахунком 5: 3, відповідно дружній колектив „Фаворит” здобув друге місце. За трете місце боролись команди „Епіцентр” та „Фортуна”, з рахунком 3:2, перемогу виборола команда „Епіцентр” та здобула третє місце, а четверте місце посіла команда „Фортуна”.

 

Кращим бомбардиром турніру став   Олександр Кашицький з команди

 

„Епіцентр”, кращим воротарем – Ігор Волошин з команди „Фаворит”, а кращим гравцем – Роман Ковальчук з команди „ Вікторія”.

 

Організатори турніру висловлюють щиру подяку спонсорам турніру: Всеукраїнській партії Батьківщина та перукарні „Ольвія” м.Тернополя за   вагому допомогу в організації турніру.

 

Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти від організаторів турніру. А всі учасники розпочали Новий рік з бадьорим настроєм, гарному здоров'ї та з та у чудовій „фізичній формі” – а це головне!