День фізичної культури та спорту у селі Підгайчики

 15.09.2017
Тернопільська область

День фізичної культури та спорту у селі Підгайчики Теребовлянського району устріли спортивними змаганнями на щойно реконструйованому та збудованому спортивних майданчиках

 

10 вересня 2017 року у селі Підгайчики, що на Теребовлянщині, (Тернопільщина), відбулись змагання з футболу, волейболу, шашок, присвячені Дню фізичної культури та спорту та Дню села Підгайчики.

Ігри Чемпіонату району з футболу відбувались на реконструйованому футбольному полі. А зустрілись між собою у спортивному двобої спортивні колективи із сіл Підгайчики та Ілав' є та команди із сіл Залав 'я і Кобиловолоки.

Болільники обох конкуруючих команд несамовито підтримували кожну технічно вдало зіграну гравцями комбінацію, та гучними оплесками підтримували свої улюблені команди.

Результати спортивних поєдинків наступні: матч між гравцями Підгайчиків та Ілавче закінчився з рахунком 2:2, а поєдинок між командами із Залав' я та Кобиловолоки завершився з рахунком 4: 2 на користь гравців Залав 'я.

Змагання з волейболу серед чоловіків та жінок відбулись на новозбудованому волейбольному майданчику, що дозволить пропагувати волейбол та здоровий спосіб життя серед жителів села – від юних любителів волейболу до гравців поважного віку.

У змаганнях з волейболу перемогу здобули юнаки із Підгайчиків, другими стали гравці із Боричівки.

Серед дівчат перемогу виборола місцева команда з Підгайчиків, друге місце завоювали дівчата з команди «Теребовлянка », звичайно вони з Теребовлі.

Неабияку цікавість у глядачів – любителів інтелектуальних ігор, викликали змагання з шашок , адже сеанс одночасної гри на двадцяти дошках проводив КМС із шашок, Тарас Турчин, який здобув перемогу на усіх двадцяти дошках, а конкуренцію йому склав тільки один гравець, але йому таки не вдалось здобути перемогу.

Організували спортивне свято: Теребовлянська міська рада,

Теребовлянський центр фізичного здоров ' я населення «Спорт для всіх», сільська рада села Підгайчики.

Переможці та призери нагороджені грамотами, цінними та солодкими призами від Теребовлянського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».