День відкритих дверей присвятили Дню прапора та Дню Незалежності України

 24.08.2016
Тернопільська область

22-23 серпня 2016 року на спортивній базі «Динамо» відбулись фізкультурно-масові заходи за програмою «Дня відкритих дверей», присвячені Дню Незалежності України.

Свято розпочали 9 команд правоохоронців-волейболістів, які виборювали першість у попередніх іграх чемпіонату за програмою «Динаміада-2016». 23 серпня відбулася фінальна частина змагань за участю 4-х команд. Переможцем стала команда управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, друге місце посіла команда в/ч 3002 НГУ, третє – управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області. Надалі свою майстерність показали сноубордисти-динамівці ДЮСШ «Екстрім» на скейтах, серед яких чимало переможців та призерів чемпіонатів України та учасників міжнародних змагань.

Одночасно відбувалися інші змагання: наймолодші спортсмени змагались між собою у командній першості та разом зі своїми батьками виборювали свою першість у рухливих естафетах та іграх. Також відбулись змагання „Мама, тато,я – спортивна сім’я”, перемогу в яких виборола дружна команда сім' ї Палюх, друге місце завоювала сім'я Боруцьких, третє місце посіла сім'я Васьків.

Свою майстерність глядачам продемонстрували дюні спортсмени із ДЮСШ «Екстрім».

Мами і тати також не залишились поза увагою. Після завершення дитячих змагань вони взяли участь у змаганнях із дартсу.

Серед жінок перше місце завоювала Альона Палюх, друге місце завоювала Ірина Штогрин, третє місце посіла Алла Король. Жінки дуже хотіли виграти у чоловіків у символічній командній першості, але перемогу у ній здобула команда сильної половини людства. А місця розподілились таким чином: перемогу здобув Степан Іванців, дреге місце – у Андрія Палюха, третє місце посів Ігор Боруцьких.

Про відновлення сил учасників(а це близько 150 осіб) подбали куховари Національної поліції, які пригощали усіх стравами польової кухні.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, пам`ятними призами, грамотами.

Президія Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України висловлює щиру вдячність за співпрацю з розвитку фізичної культури і спорту у товаристві «Динамо», роботу з підростаючим поколінням управлінню фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації, обласному центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», Головному управлінню Національної поліції в Тернопільській області, ДЮСШ «Екстрім» і їх керівництву за особисту участь в організації , підготовці свята та нагородженні переможців і призерів.