Естафету «Малих Олімпійських ігор» у Тернополі перейняла школа №10

 30.09.2016
Тернопільська область

Долучившись до «Малих Олімпійських ігор» за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ», естафета олімпійської ходи перейшла до Тернопільської загальноосвітньої школи №10. Дирекція навчального закладу запросила долучитися до організації цього спортивного свята Федерацію легкої атлетики Тернопільської області та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Гостями дійства стали президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Валерій Єднак Дмитрович, який побажав дітям успіху та перемоги найсильнішим, а також директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович.

Легкоатлетичні змагання проходили між командами шостих класів: «Переможці» (6-А); «Живчики» (6- Б) та «Гонщики» (6-В). 8 учасників з кожного класу змагались у метанні списа, «драбинках», у естафеті з бар’єрами та комплексній естафеті «Формула - 1». Учасників завзято підтримували уболівальники, які зарання підготували кричалки, які давали командам сили та віру у перемогу.

Як і в кожних змаганнях, є переможці і переможені. Так, цього разу з розривом лише в один бал перемогла команда «Живчики» (6- Б), друге місце посіли «Гонщики» (6-В), а третє - «Переможці» (6-А). Переможців та призерів нагородив грамотами та подарунками від ТМ «Ласунка» директор школи Олег Горбоніс.